Hvordan ruster jeg mig personligt til freelancelivet

Hvad skal der til af egenskaber for at få sin virksomhed til at blomstre, når man er sin egen leder og medarbejder. Hvordan får jeg det bedste ud af min egen arbejdskraft, hvor jeg udvikler mig, bruger mine styrker og håndtere mine svagheder positiv?

At arbejde som freelancer eller selvstændig er ikke en let opgave, den kræver veludviklede personlige og selvstændige egenskaber, fagligt håndværk og en vis erfaring. Det er faktisk umuligt, som ene mand fuldt ud at varetage alle funktioner i et firma. Derfor er det vigtigt at være bevidst om egne kvalifikationer og få den nødvendige hjælp og støtte på område som er ens udviklingsområde.

Vi vil på kurset arbejde med at styrke de indre ressourcer og håndtere de personlige blokeringer, som kan opstå når man arbejder. Specielt langtidsstress kan nedsætte effektiviteten og koncentrationen, og man er ekstra udsat når man arbejder alene! 
Vi vil bruge metoderne; Visualisering og Afklarende dialog, som er metoder som kan benyttes konstruktivt til at fremme sine mål i hverdagen.

Foredrag ved udviklings- og erhvervspsykolog Mariann Kjerrumgaard
Artemis Psykologi